Zootropolis winactie (gesloten)

ZootropolisIn samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mag Filmliefhebber.com een Zootropolis prijzenpakket weggeven! Vul hieronder het formulier in, beantwoord de vraag en dan maak jij kans op dit pakket. De winnaar of winnares ontvangt na 7 maart persoonlijk bericht.

Wat kan je winnen?

Een Zootropolis prijzenpakket met daarin 1x een Zootropolis pen, 1x Zootropolis pinbadges en 1x een Zootropolis boodschappentas!

Over Zootropolis

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

Walt Disney Animation Studio’s Zootropolis, een komisch avontuur geregisseerd door Byron Howard (“Tangled,” “Bolt”) en Rich Moore (“Wreck-It Ralph,” “The Simpsons”) en assistant regisseur Jared Bush (“Penn Zero: Part-Time Hero”). Zootropolis is vanaf 17 februari 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Trailer

 

Winnaar

Nelly Nieuwenhuis


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux voor het beschikbaar stellen van dit prijzenpakket.