Zootropolis prijsvraag (gesloten)

ZootropolisSinds gisteren is de hilarische animatiefilm Zootropolis verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 3D Blu-ray Disc. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux 1x een DVD, 1x een Blu-ray en 2x een pin badge weggegeven! Hoe maak je kans op deze prijzen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 17 juli bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

1x DVD + pin badge, 1x Blu-ray Disc + pin badge.

Over Zootropolis

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

Walt Disney Animation Studio’s Zootropolis, een komisch avontuur geregisseerd door Byron Howard (“Tangled,” “Bolt”) en Rich Moore (“Wreck-It Ralph,” “The Simpsons”) en assistant regisseur Jared Bush (“Penn Zero: Part-Time Hero”). Zootropolis is vanaf nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 3D Blu-ray Disc.

Trailer

Winnaars

Marjolein Troost-De Boer
Sander Kouwenberg

(hr />

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie