You Were Never Really Here prijsvraag (gesloten)

You were never really hereVanaf 4 januari draait de thriller You Were Never Really Here in de bioscoop. Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Searchers 3x 2 vrijkaarten weggeven! Je hebt tot en met 20 januari de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over You Were Never Really Here

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

Met Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, John Doman. Geregisseerd door Lynne Ramsay.
Bekijk hier de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is afgelopen en je kunt niet meer deelnemen. De winnaars ontvangen de vrijkaarten binnen 3 werkdagen in huis.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

2 thoughts to “You Were Never Really Here prijsvraag (gesloten)”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.