Xmas WithLove

Xmas WithLove prijsvraag – Maak kans op een jaarabonnement op de meest romantische streamingdienst van Nederland (gesloten)

Banner Xmas 2
Wil jij kans maken op een jaarabonnement op de meest romantische streamingdienst WithLove? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met WithLove 2 jaarabonnementen t.w.v. € 59,95 onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Je hebt tot en met 16 december de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Xmas WithLove
De dagen worden korter, buiten wordt het kouder, dé tijd om lekker onder een dekentje kruipen met heerlijke feelgoodfilms. WithLove is dé romantische streamingdienst van Nederland. De plek om te ontspannen met prachtige feelgoodfilms en -series. De doelgroep bestaat vooral uit vrouwen: moeders met jonge kinderen, vriendinnen die van feelgoodfilms houden, carrièrevrouwen die even de drukte willen uitschakelen.

Xmas WithLove
WithLove verkeert NU al in kerstsferen, met een aantal heerlijke kerstfilms. Vanaf 19 november wordt WithLove → Xmas WithLove. Dan staan er elke week vijf nieuwe kerstfilms online en vanaf 1 december zelfs elke dag een nieuwe film. In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. De ene film is nog zoeter dan de andere. Perfect voor de echte kerstfan!

Overal en onbeperkt
WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Met een abonnement van 5,95 euro per maand kun je op elk apparaat genieten van alle 250 films. De romantische films en series worden geselecteerd voor en door romantiek fans. Dit maakt het aanbod uniek!


Deelnemen
De actie is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.