X-Men_-Dark-Phoenix_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-Reserved

X-Men: Dark Phoenix prijsvraag (gesloten)

X-Men_-Dark-Phoenix_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op vrijkaarten voor de actiefilm X-Men: Dark Phoenix? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met 20th Century Fox 3x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. X-Men: Dark Phoenix draait vanaf 6 juni in de bioscoop. Je hebt tot en met 15 juni de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over X-Men Dark Phoenix
Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Grey als ze in de iconische Dark Phoenix verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. X-Men: Dark Phoenix is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. De mutantenfamilie die we hebben leren kennen, en waar we van zijn gaan houden, komt nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit… één van hen zelf.

Vanaf 6 juni in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.