Wisting

Wisting prijsvraag (gesloten)

WistingWil jij kans maken op een DVD van de serie Wisting? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Lumière 2 DVD’s onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Wisting is vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD. Je hebt tot en met 9 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Wisting
Vanaf nu op lumiereseries.com en 22 oktober op DVD: Wisting. Sven Nordin en Carrie-Anne Moss spelen hoofdrollen in de Noorse thrillerserie naar de internationale bestsellers De kluizenaar en Jachthonden van Jørn Lier Horst.

De thrillerserie Wisting is gebaseerd op de internationaal bekroonde bestsellers van voormalig politierechercheur Jørn Lier Horst over hoofdinspecteur William Wisting (47) en zijn dochter, misdaadjournaliste Line (24). De serie verweeft de plots van twee boeken, De kluizenaar en Jachthonden.

Het kerstfeest met zijn familie wordt verpest omdat Wisting worstelt met de lastigste zaak uit zijn carrière. Een schokkende ontdekking houdt de inwoners van Larvik uit hun slaap: een gezochte Amerikaanse seriemoordenaar blijkt ondergedoken in hun stadje. Ondertussen leidt een journalistiek onderzoek naar de dood van haar anonieme buurman Line op het pad van de seriemoordenaar.

Tot overmaat van ramp is Wisting tijdelijk geschorst. Hij wordt ervan beschuldigd in een beruchte moordzaak bewijsmateriaal te hebben geplant, wat heeft geleid tot een onrechtmatige veroordeling. De media ruiken bloed. Wisting is eraan gewend te jagen, maar is nu zelf het prooi.

Vanaf 22 oktober verkrijgbaar op DVD.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord is rechercheur.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.