Maak kans op een weekendticket voor de Dutch Comic Con op 25 en 26 maart in de Jaarbeurs Utrecht (gesloten)

Dutch Comic Con
Op 25 en 26 maart kan je jouw favoriete artiesten ontmoeten, te gekke merchandise en comics scoren en de gaafste cosplayers in actie zien tijdens het pop culture event Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Dutch Comic Con 2 weekendtickets weggeven voor dit evenement. Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Na 12 maart worden de winnaars bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2x weekendticket voor de Dutch Comic Con 2017.

Gates McFadden (Star Trek: TNG) en Sean Maguire (Once Upon a Time) komen naar Dutch Comic Con 2017

Op 25 en 26 Maart is het weer tijd voor Dutch Comic Con en zij kondigen de komst van Gates McFadden (Star Trek) en Sean Maguire (Once Upon A Time) aan.

De eerste artiest die bekend werd gemaakt als gast is Gates McFadden die vooral bekendst is vanwege haar rol als Dr. Beverly Crusher in Star Trek: The Next Generation. Als de Dokter aan boord van de Enterprise nam Gates snel een van de hoofdrollen op zich. Hoewel ze een korte hiatus nam tijdens het tweede seizoen was het Patrick Stewart zelf die haar overtuigde terug te komen in de serie. Ze is daarna niet meer vertrokken tot de serie eindigde. Naast de serie nam Gates de rol op zich in de spin-off films; Star Trek: Generations, Star Trek: First Contact en Star Trek: Nemesis. Tot vandaag de dag heeft Gates goed contact met al de leden van de cast van Star Trek: TNG.

Gates is ook te zien in Tim Allen’s Stardust Memories en de klassieker Hunt for the Red October. Helaas verdween veel van Gates’ scene’s tijdens de bewerking van de films.Naast haar acteerwerk is Gates een choreograaf, wiens werk aanwezig is in de prachtige Jim Henson films Labyrinth en The Dark Crystal. Zij zal beide dagen aanwezig zijn.

De tweede artiest die aanwezig zal zijn tijdens het jaarlijkse pop culture event is Sean Maguire. Sean is bekend voor zijn rol als Robin Hood in Once Upon a Time en als Leonidas in de 300-parodie Meet the Spartans. Sean speelde ook de hoofdrol als Kröd Mändoon in de korte, komische sword & sorcery tv serie Kröd Mändoon and the Flame Sword of Fire. Na veel rollen in verschillende televisie series, besloot Sean door te breken op het witte doek. Als Brit was Sean’s eerste rol in Monthy Python’s The Meaning Of Life, waar hij een van de vele kinderen speelde in de sketch Every Sperm is Sacred.

Naast zijn werk op het grote scherm heeft Sean ook zijn droom van een carrière in de muziek nagestreefd. Met drie albums en acht singles op zijn naam is wel te zeggen dat Sean hier erg succesvol in is geweest. Hij zal eveneens beide dagen aanwezig zijn.

Morgan Jones (Lennie James) uit The Walking Dead beide dagen aanwezig op Dutch Comic Con 2017

Lennie James is een Brits acteur, geboren in Notthingham en opgegroeid in zuid Londen. Hij is geschoold aan de Guildhall School of Music and Drama. Vanuit daar voerde Lennie verschillende grote theater voorstellingen op.

De acteur heeft een gevarieerde televisie carriere aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. In het Verenigd Koninkrijk is Lennie bekend van Civvies and Comics van Lynda La Plante, Undercover Heart, Out Of The Blue, het bekroonde Buried (BAFTA) en Storm Damage (RTS), de veelgeprezen Run for C4 en Jed Mercurio’s Line Of Duty voor BBC2. Daarnaast is hij binnenkort te zien in de serie Critical op Sky TV.

In de Verenigde Staten is Lennie beroemd vanwege zijn rollen in CBS’ Jericho, HBO’s Hung en AMC’s Low Winter Sun en als Morgan Jones in The Walking Dead.

Naast een groot aantal series speelt hij ook in verschillende films, waaronder Guy Ritchie’s Snatch, waar hij Sol speelt tegenover Brad Pitt en Benicio Del Toro, de film Sahara naast Matthew McConaughey en Penelope Cruz, 24 Hour Party People, Outlaw met Bob Hoskins, The Next Three Days met Russell Crowe en Luc Besson’s Colombiana en Lockout naast Guy Pearce. Lennie is recentelijk te zien in de moderne Western Swelter.

Tijdens Dutch Comic Con, op 25 en 26 Maart in de Jaarbeurs Utrecht, zal hij beide dagen aanwezig zijn om kennis te maken met zijn Nederlandse fans. Kaarten zijn te koop op www.dutchcomiccon.com.

Deelnemen

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie