Watchmen prijsvraag (gesloten)

Onlangs verscheen de HBO Limited Series Watchmen op Blu-ray Disc en in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment mag Filmliefhebber.com 2 Blu-ray Disc boxsets verloten onder de deelnemers. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Vergeet niet om de spelregels te lezen voordat je meedoet. De actie loopt tot en met 17 oktober.

Over Watchmen

e wereld op zijn kop: superhelden en gemaskerde vigilantes worden niet langer als helden aanzien. Ze zijn opgejaagd wild en worden vogelvrij verklaard. Dat is het uitgangspunt van Watchmen, HBO’s nieuwste creatie en een van de meest spraakmakende series van de afgelopen jaren. 

Deze superheldenreeks die er eigenlijk geen is werd gecreëerd door Damon Lindelof (‘Lost’, ‘The Leftovers’) en bouwt verder op de gelijknamige graphic novel van DC Comics. Watchmen wisselt sci-fi af met drama en kaart op een confronterende wijze actuele thema’s uit onze maatschappij aan. 

In de cast vinden we tot slot bekende namen als Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Irons, Don Johnson en vele anderen terug. 

Watchmen, een must-see,is vanaf 19 augustusbeschikbaar op Blu-ray™ en DVD.
Klik hier voor de recensie van Filmliefhebber.com.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.

Volg & like

Wil jij geen prijsvraag missen? Volg Filmliefhebber.com op FacebookInstagram en Twitter.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.