Warcraft: The Beginning prijsvraag (gesloten)

Warcraft: The BeginningWarcraft: The Beginning draait vanaf aanstaande donderdag in de Nederlandse bioscopen en om het te vieren dat de spectaculaire 3D actiefilm, die gebaseerd is op de populaire online game World of Wacraft, uitkomt geeft Filmliefhebber.com 2x 2 vrijkaartjes en 2 Alliance petjes weg! Hoe maak je kans op deze prijzen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter en dan maak je kans om deze prijzen in de wacht te slepen! De prijsvraag loopt tot en met 13 juni.

Wat kan je winnen?

2x 2 vrijkaarten voor Warcraft: The Beginning en 2x Alliance cap.

Over Warcraft: The Beginning

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Warcraft: The Beginningwordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code).

Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

Warcraft: The Beginningdraait vanaf 2 juni 2016 in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

Trailer

Winnaars

Elena Burmeister
Paul Kok


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!