War Dogs prijsvraag (gesloten)

War DogsVanaf 18 augustus draait de op waarheid gebaseerde actie komedie War Dogs van regisseur Todd Philips in de bioscoop en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Warner Bros. 3 prijzenpakketten weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 28 augustus bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3x 2 vrijkaarten en een moneyclip.

Over War Dogs

War Dogs is de nieuwe actie komedie van regisseur Todd Philips (The Hangover – trilogie), met in de hoofdrollen Oscar® genomineerde Jonah Hill (The Wolf of Wall Street, Moneyball) en Miles Teller (Whiplash, de Divergent – trilogie).

Gebaseerd op waargebeurde feiten, volgt War Dogs twee bevriende twintigers, (Hill en Teller) die in Miami wonen tijdens de eerste oorlog in Irak. Ze proberen winst te maken met een nog vrij onbekend initiatief van de overheid; kleine ondernemingen kunnen bieden op contracten van het Amerikaanse leger. Ze beginnen klein, maar al snel lopen de bedragen op en nemen zij het er goed van. Het duo krijgt het wel heel heet onder de voeten, wanneer ze op het punt staan een 300 miljoen dollar deal te sluiten om het Afghaanse leger te bewapenen. Een deal die ze in contact brengt met een paar zeer verdachte partijen, niet de meest onbelangrijke hiervan is de Amerikaanse overheid.

In de film schitteren ook Ana de Armas (Knock Knock) en viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook).

WAR DOGS is vanaf 18 augustus 2016 te zien in de Nederlandse bioscoop.

#WarDogs

Winnaars

Eline Kreuse
Jeannie Bertens
Nathalie van Borkulo

© 2016 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie