Voorpremière Halloween prijsvraag (gesloten)

Halloween_ps_1_jpg_sd-low_©-Universal-PicturesWil jij kans maken op 2 vrijkaarten voor de speciale voorpremière van de horrorfilm Halloween op 26 oktober bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Kinepolis Nederland 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. Je hebt tot en met 24 oktober de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over de voorpremière van Halloween
kinepolis_logoMet de voorpremière van HALLOWEEN in de bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht start het weekend voor Halloween in stijl; in aanwezigheid van diverse BN’ers en social influencers, een bloedrode loper, griezelig décor en Halloween outfits als dresscode. De speciale voorpremière van Halloween is op vrijdag 26 oktober. De inloop is om 20:00. De film start om 20:30. Klik hier voor meer informatie.

Michael Myers is terug…

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.

Vanaf 1 november in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Advertentie