Vice winactie (gesloten)

ViceWil jij kans maken op de DVD van de Science Fiction/thriller Vice met Bruce Willis in de hoofdrol? In samenwerking met Just Entertainment geeft Filmliefhebber.com een DVD weg. Vul hieronder in waarom je de DVD wilt winnen en misschien ontvang jij binnenkort persoonlijk bericht!

Bruce Willis is terug! In de spannende sciencefiction thriller VICE is de met Golden Globes en een Emmy Award bekroonde Willis te zien als eigenaar van VICE, een luxe resort in een dystopische toekomst, waarin rijke en beroemde gasten in de watten worden gelegd door kunstmatig gemanipuleerde medewerkers. Naast Willis spelen Thomas Jane (The Mist), Bryan Greenberg (Friends with Benefits) en Johnathon Schaech (Ray Donovan) grote rollen in de film. Ambyr Childers (Ray Donovan) is te zien als de mooie robotvrouw Kelly die weet te ontsnappen aan VICE. VICE is vanaf 7 juli op Video on Demand beschikbaar en vanaf 21 juli op DVD & Blu-ray verkrijgbaar.

Verhaal
Julian Michaels (Bruce Willis) is het brein achter het ultiemeVICE_1_persbericht.jpg
vakantieparadijs voor volwassenen: VICE. Een plek waar alles mag en waar klanten hun wildste fantasieën kunnen uitleven. Daarbij mogen ze naar believen gebruik maken van de bewoners van VICE, zeer geavanceerde en intelligente robots die eruitzien en aanvoelen als mensen. Op een dag breekt bij een vrouwelijk exemplaar van deze kunstmatige wezens een vorm van bewustzijn door. De mooie jonge robotvrouw (Ambyr Childers) ontsnapt direct, maar belandt in een kat- en muisspel. Aan de ene kant wordt ze opgejaagd door de huurlingen van Julian, aan de andere kant is er de dreiging van een politieman die vastbesloten is een einde te maken aan de wantoestanden en het geweld in VICE.

Deelnemen
Deze winactie is afgesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Steun Filmliefhebber.com

Wil jij weten hoe jij Filmliefhebber.com kunt steunen? Klik hier voor meer informatie.