Vechtershart – Seizoen 2 prijsvraag (gesloten)

Vechtershart - Seizoen 2
Het tweede seizoen van de Nederlandse serie Vechtershart is inmiddels verkrijgbaar op DVD! Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment 3 DVD-boxsets weggeven! Geef antwoord op de onderstaande vraag en laat jouw gegevens achter! Je hebt tot en met 19 augustus de tijd om mee te doen.

Wat kun je winnen?

3x DVD-boxset Vechtershart – Seizoen 2

Waar gaat Vechtershart – Seizoen 2 over?

Na het spannende eerste seizoen van ‘Vechtershart’ volgt nu het tweede seizoen van de vechtsportserie. De BNN reeks, vol romantiek en drama, werd mede bedacht door hoofdrolspeler Waldemar Torenstra (‘Divorce’), die naast acteren een passie heeft voor vechtsport. Waldemar vertolkt wederom de rol van Nick Roest, een voormalig K1-kampioen, die na vier jaar gevangenisstraf vrijkomt en zich letterlijk terug vecht in zijn oude leven. In seizoen twee stapt Nick van kickboksen over naar MMA (Mixed Martial Arts), daarnaast komen actuele thema’s zoals matchfixing en dopinggebruik aan bod. Hiermee belooft het vervolg nog vetter en harder te worden dan seizoen 1.

De sterrencast bestaat verder onder andere uit: Imanuelle Grives, Benja Bruijning, Peter Paul Muller, Martijn Fisher, Kimberley Klaver en Loes Haverkort. Het scenario is geschreven door Maaik Krijgsman en Pieter Bart Korthuis. Regie is in handen van Lourens Blok en Pieter Bart Korthuis. De serie won drie TV Beelden, in 2016 voor Beste Regie en in 2017 voor Beste Dramaserie en Beste Script. Internationaal werd de serie opgemerkt met een nominatie voor de prestigieuze Prix Europa 2016. Het eerste seizoen scoort een 7,7 op IMDB.

Synopsis
Een jaar na de dood van hun vader proberen de broers Nick en David Roest hun leven op poten te krijgen. Nu een relatie met zijn ex Selma verkeken lijkt, wil Nick het eindelijk eens ‘goed doen’ met zijn meisje Kirsten. Helemaal nu hij opnieuw vader lijkt te worden. Maar ja: Nick blijft Nick. Bovendien is de markt voor kickboksers ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts) en dat dwingt hem tot rigoureuze keuzes waarbij voortdurend de verlokking van het ‘makkelijke’ geld op de loer ligt. David wil vol goede moed zijn leven weer oppakken als hij voor de zoveelste keer uit rehab komt, waar hij voor zijn drugsverslaving is behandeld. Als blijkt dat hij door achterstallige huur uit zijn huis is gezet en Bodil hem niet terug wil nemen, is hij terug bij af: dakloos en geroyeerd als advocaat. Van Nick mag hij zolang in de sportschool slapen, maar als David ziet dat Nick steken laat vallen, begint hij zich intensief met het bedrijf te bemoeien om een dreigend faillissement te voorkomen…

Vechtershart is geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

Vechtershart – Seizoen 2 trailer

Winnaars

Els Timmers
Marloes Frijters
Wouter van Heugten


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!