No image

Veboli lanceert nieuwe dienst Verwante filmrecensenten

Als één van de honderden filmrecensenten die in Nederland actief zijn is het soms lastig om het publiek te bereiken. Het is niet dat ik klaag over mijn bezoekersaantallen en over het aantal volgers op Facebook, Twitter en Instagram, maar het kan altijd beter. Daarom is het ook fijn dat websites zoals IMDb, FilmVandaag en Filmblogs.nl mijn recensies indexeren en aan de bezoekers laten zien.

Vandaag is ook Veboli gestart met het indexeren van de recensies van Filmliefhebber.com. Meer dan 35 filmrecensenten werken mee aan de nieuwe dienst ‘Verwante filmrecensenten’, waarbij filmliefhebbers gekoppeld worden aan een persoonlijke filmadviseur. Gebruikers van Veboli geven nog steeds aan wat ze zelf van films vinden en vervolgens worden ze verbonden met de filmrecensenten. “Zo weten filmliefhebbers dat ze op de recensie kunnen vertrouwen en een film die bij hen past gaat kijken”, aldus oprichter Thomas Van Wageningen.

Veboli is een website die gebruikers in staat stelt om films te ontdekken. Gebaseerd op smaak die in kaart wordt gebracht als je films beoordeeld. Filmliefhebbers kunnen nu een account aanmaken op Veboli voor persoonlijke filmaanbevelingen.

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.