Unforgotten prijsvraag (gesloten)

UnforgottenSinds 11 juli is het tweede seizoen van de crimeserie Unforgotten verkrijgbaar op DVD en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenweking met Just Entertainment drie DVD-boxsets weggeven! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Je kunt tot en met 5 augustus meedoen.

Wat kun je winnen?

3x DVD-boxset van Unforgotten.

Waar gaat Unforgotten over?

Succesvolle serie geschreven door Chris Lang (Undeniable, A Mother’s Son). Winnaar van een BAFTA Award voor Best Supporting Actor (Tom Courtenay). Een 8,0 op IMDB.

De succesvolle crimeserie Unforgotten is terug met een spannend seizoen, waarin we opnieuw een mysterieuze moordzaak van politie-inspecteur Cassie Stuart en haar partner Sunil Khan volgen. Het verhaal begint met de vondst van een koffer aan de oever van een rivier in Londen. In de koffer bevinden zich de resten van een man van middelbare leeftijd en het is aan Cassie en Sunil om de man te identificeren. Intussen maken we kennis met een aantal mensen die geen verband houden met elkaar, behalve dat ze allemaal een connectie met het slachtoffer hadden. Is één van hen de sleutel tot het oplossen van de zaak?

Met Nicola Walker (Four Weddings and a Funeral, Shooting Dogs), Sanjeev Bhaskar (The Kumars, Goodness Gracious Me) en Peter Egan (Death at a Funeral, Bean, Chariots of Fire).

Winnaars

Petra Engelberts
Roland de Bruyne
Vivian van Brederode


 

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

 

 

Volg mij op Instagram voor leuke foto’s en de laatste updates!