Uilenbal prijsvraag (gesloten)

UilenbalDe feelgood familiefilm Uilenbal is vanaf 14 februari verkrijgbaar op DVD en VOD.En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just4Kids 3 DVD’s weggeven! Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 5 maart bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3x een DVD van Uilenbal.

Waar gaat Uilenbal over?

Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! Van de makers van Kikkerdril.

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Speelduur: 80 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 CAP: € 9,99 Kijkwijzer: AL Verpakking: 1 DVD amaray + slipcase

Trailer Uilenbal

Winnaars

Feinette Brouwer
Kyra van der Sluis
Nina Haven


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie