Tulip Fever prijsvraag (gesloten)

Tulip Fever
Vanaf 31 augustus draait het drama Tulip Fever in de bioscoop. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met eOne Entertainment Benelux 2x 2 vrijkaarten weggeven! Geef antwoord op de onderstaande vraag en laat jouw gegevens achter! Je hebt tot en met 9 september de tijd om mee te doen. De winnaars worden bekendgemaakt op de website.

Over Tulip Fever

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw. Een tijd waar tulpen meer waard zijn dan goud. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Alicia Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Christopher Waltz). Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (Dane DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te schilderen, worden hij en Sophia op slag verliefd. Gedreven door passie, verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel mengen op de riskante tulpenmarkt en alles op het spel zetten.

Geregisseerd door Justin Chadwick. Met Judi Dench, Dane DeHaan en Christopher Waltz.

Tulip Fever draait vanaf 31 augustus in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Winnaars

Mat Lammers
Patrick van Wanrooij


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Bestel via bol.com en steun Filmliefhebber.com

Sale NL

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.