Truth or Dare prijsvraag (gesloten)

Truth-or-Dare_ps_1_jpg_sd-low_©-2018-Universal-PicturesWil jij kans maken op vrijkaartjes voor de horrorfilm Truth or Dare? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag ter ere van de bioscoop release twee vrijkaartjes onder de deelnemers verloten. Truth or Dare draait vanaf 3 mei in de bioscoop. Je hebt tot en met 12 mei de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over Truth or Dare

Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen in Truth or Dare, de nieuwe thriller van Blumhouse Productions (Get Out, Split, Happy Death Day). Een onschuldig spelletje ‘Truth or Dare’ krijgt een dodelijke afloop wanneer degenen die liegen en degenen die de ‘dare’ weigeren op mysterieuze wijze gestraft worden. Regie is in handen van Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) en de cast bestaat verder uit Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto en Sophia Taylor Ali. De film is geproduceerd door Jason Blum van Blumhouse, en Wadlow is uitvoerend producent.

Vanaf 3 mei in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft bericht ontvangen en krijgt de vrijkaarten zo snel mogelijk toegestuurd.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie