Tomb Raider prijsvraag (gesloten)

Tomb-Raider_ps_1_jpg_sd-high_©-2018-Warner-Bros-Ent-All-Rights-Reserved-2Wil jij kans maken op een DVD of Blu-ray Disc van het spektakel Tomb Raider? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment mag Filmliefhebber.com ter ere van de home entertainment release een DVD en Blu-ray Disc onder de deelnemers verloten. Tomb Raider is vanaf 18 juli verkrijgbaar op 4K Ultra Hd Combo Pack, 3D Blu-ray Combo Pack, Blu-ray Combo Pack en DVD! Je hebt tot en met 4 augustus de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Tomb Raider
Tomb Raider is het verhaal van de jonge, resolute Lara Croft en haar weg tot een wereldwijde heldin. Oscarwinnares Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl) speelt de hoofdrol in de film, geregisseerd door Roar Uthaug (The Wave) en geproduceerd door Oscarwinnaar Graham King (The Departed). In de film spelen ook Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu en Kristin Scott Thomas mee. Het script werd geschreven door Geneva Robertson-Dworet en Alastair Siddons, naar het verhaal van Evan Daugherty en Robertson-Dworet. De executive producers zijn Patrick McCormick, Denis O’Sullivan en Noah Hughes.

Synopsis
Lara Croft (Alicia Vikander), de eigenzinnige en vrijgevochten dochter van een vermiste avonturier, is erop gebrand de mysterieuze dood van haar vader op te lossen. Gewapend met haar scherpe geest, blinde vertrouwen en koppige aard moet de dappere Lara tot het uiterste gaan tijdens een levensgevaarlijke reis naar onbekende plekken, en wordt ze uiteindelijk een echte Tomb Raider.

Vanaf 18 juli verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Steun Filmliefhebber.com en doneer 1 euro.