Thor: Ragnarok prijsvraag (gesloten)

Thor: RagnarokVanaf 26 oktober draait Thor: Ragnarok in de bioscoop. Het derde deel waarin Avenger Thor, de man met de hamer, terugkeert voor een gloednieuw avontuur. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux 2 prijzenpakketten weggeven met daarin 2 vrijkaartjes voor de film en een Thor helmet! Je hebt tot en met 4 november de tijd om mee te doen. De winnaars worden bekendgemaakt op de website.

Over Thor: Ragnarok

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Geregisseerd door Taika Waititi. Met Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Cate Blanchett, Chris Hemsworth, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo en Anthony Hopkins.

Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop. Ook in 3D en IMAX 3D.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten. Je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!