Thor: Ragnarok prijsvraag (gesloten)

Thor: RagnarokVanaf afgelopen woensdag ligt de spectaculaire actiefilm Thor: Ragnarok in de schappen en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux een DVD en een Blu-ray Disc weggeven! Thor: Ragnarok is het derde deel in de reeks waarin Chris Hemsworth terugkeert als de man met de hamer. Je hebt tot en met 31 maart de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Thor: Ragnarok

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Met Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Cate Blanchett, Chris Hemsworth, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins. Geregisseerd door Taika Waititi.

Vanaf 7 maart digitaal en op DVD en Blu-ray Disc verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt dus niet meer meedoen. De winnaars ontvangen de prijzen spoedig.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie