FBI-agenten Mulder en Scully keren na 13 jaar terug in The X Files The Event Series

Inmiddels hebben de liefhebbers van de populaire televisieserie The X Files kunnen genieten van 6 nieuwe afleveringen van The X Files. Na 13 jaar keren David Duchovny en Gillian Anderson terug als FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die opnieuw de handen ineenslaan om onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken met buitenaardse wezens en UFO verschijnselen op te lossen. 

Bedenker en uitvoerend producent Chris Carter heeft ervoor gezorgd dat de afleveringen van The X Files The Event Series geheel in de originele stijl zijn gemaakt hoewel er met gebruik van moderne technologieën veel betere special en visuele effecten zijn toegepast. Daarnaast is er een nieuw verhaallijn, maar keren bekende en beroemde personages zoals Walter Skinner (Mitch Pileggi), The Cigarette Smoking Man (William B. Davis) en The Lone Gunmen (Bruce Harwood, Tom Braidwood, Dean Haglund) terug.

De serie is inmiddels uitgezonden op FOX, maar als je deze hebt gemist dan is er niets aan de hand! Vanaf 7 september is The X Files The Event Series verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc. Dat maakt 20th Century Fox bekend. De boxsets bevatten alle nieuwe afleveringen en uren aan bonusmateriaal. Daaronder verwijderde scènes, een making of, een overzicht van de meest wilde en engste avonturen van de originele serie en een gag reel. Mijn eerste indruk van The X Files The Event Series kan je hier lezen en je kan de box alvast bestellen op de website van Bol.com.

The X Files The Event Series trailer

Advertentie