The Windmill Massacre prijsvraag (gesloten)

The Windmill MassacreThis isn’t hell…. This is Holland! De horrorthriller The Windmill Massacre verschijnt op 17 januari op DVD en Blu-ray Disc en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment 3 DVD’s weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 29 januari bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3x een DVD van The Windmill Massacre.

Over The Windmill Massacre

De in Nederland geproduceerde horrorthriller The Windmill Massacre van regisseur Nick Jongerius is vanaf 17 januari 2017 verkrijgbaar op DVD, Blu-Ray en VOD. De internationale cast bestaat onder andere uit Noah Taylor (Game of Thrones), Charlotte Beaumont (Broadchurch), Bart Klever (De Poel) en Patrick Baladi (The International). The Windmill Massacre ging in première op het FrightFest Film Festival in Londen en werd opgenomen in de programma’s van internationale fantastic filmfestivals in Sitges (Spanje), Oslo (Noorwegen), Telluride (V.S), Melbourne (Australië) en Buenos Aires (Argentinië). De horrorthriller is inmiddels aan ruim 20 landen verkocht waaronder Duitsland, China, Australië en Amerika. The Windmill Massacre wordt in Nederland en België uitgebracht door Just Entertainment in samenwerking met Waterfront Film Distribution.

Holland of Hel? 
De Australische Jennifer (Charlotte Beaumont) belandt op de vlucht voor haar verleden in Amsterdam. In haar wanhoop om aan de autoriteiten te ontkomen, sluit ze zich aan bij een groep toeristen die een bus tour gaat maken langs de wereldberoemde Hollandse windmolens. Als de bus op een afgelegen plek stil komt te staan, zijn ze genoodzaakt onderdak te zoeken in een vervallen schuur naast een sinistere windmolen. Volgens de legende zou een duivel-aanbiddende molenaar zijn molen gevoed hebben met botten van weerloze slachtoffers. Als de medepassagiers een voor een beginnen te verdwijnen, beseft Jennifer dat ze allemaal iets met elkaar gemeen hebben.

Cast: Bart Klever (De Poel, Cop vs Killer), Noah Taylor (Game of Thrones, Almost Famous, Edge of Tomorrow), Charlotte Beaumont (Broadchurch), Patrick Baladi (Marcella, The International), Adam Thomas Wright (The Physician, The Awakening), Fiona Hampton (Kingsman: The Secret Service), Tanroh Ishida (Gambit, The Railway Man).

 The Windmill Massacre is een horrorthriller, naar een idee van Nick Jongerius, die ook voor de regie tekende. Het scenario is geschreven door Suzy Quid en Chris W. Mitchell die eerder De Poel schreef en regisseerde. Het Nederlandse productiebedrijf Pellicola (Of Ik Gek Ben, Doodeind en Frankenstein’s Army) produceerde de film in coproductie met de Amerikaanse productiemaatschappij ETA (Blunt Force, Misconduct).

Speelduur: 1u 25 min Taal: Engels gesproken (Nederlandse subtitles)Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 CAP: €9,99 Kijkwijzer: 16+ (Geweld, Angst, Grof Taalgebruik)

Trailer The Windmill Massacre

Winnaars

Jeroen Tieleman
Kevin Leijh
Nancy Roos


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie