The Wall prijsvraag (gesloten)

The WallVanaf 8 juni draait de thriller The Wall in de bioscoop. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Searchers 3x 2 vrijkaarten weggeven! Geef hieronder antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Je kunt tot en met 17 juni meedoen. De winnaars worden bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2x 2 vrijkaarten voor The Wall.

Waar gaat The Wall over?

Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Locke en luitenant Hobbs, in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter ‘Ghost’. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn… The Wall is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity).

Vanaf 8 juni in de bioscoop.

http://www.thesearchers.be

The Wall trailer

Winnaars

Cedric de Cock
Pooja Ramsamoedj
Ward Wassink


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor updates en leuke foto’s!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.