The Sinner – Seizoen 1 prijsvraag (gesloten)

The SinnerWil jij kans maken op een DVD van het eerste seizoen van de spannende serie The Sinner? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Universal Pictures Benelux mag Filmliefhebber.com ter ere van de DVD release een exemplaar onder de deelnemers verloten. The Sinner – Seizoen 1 is vanaf 18 april verkrijgbaar. Je hebt tot en met 5 mei de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over The Sinner – Seizoen 1

The Sinner volgt een jonge moeder (Jessica Biel) die, op een uitje met haar man (Christopher Abbott) en zoon, een verrassende geweldadige actie onderneemt waar, ze tot haar ontzetting, geen weet van heeft. Het evenement lanceert een omgekeerde en uiterst verrassende misdaadthriller waarvan de drijvende kracht niet het “wie” of het “wat” is, maar het “waarom”. Een onderzoeker (Bill Pullman) raakt geobsedeerd met het ontdekken van het motief van de vrouw, samen gaan zij op een schrijnende ontdekkingstocht naar het diepst van haar psyche en de gewelddadige geheimen uit haar verleden.

Vanaf 18 april verkrijgbaar op DVD.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft een e-mail ontvangen en krijgt de box zo spoedig mogelijk toegestuurd.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!