lumiere-crime-series-sandhamn-murders-seizoen-3

The Sandhamn Murders – Seizoen 3 prijsvraag (gesloten)

lumiere-crime-series-sandhamn-murders-seizoen-3Wil jij kans maken op een DVD van het derde seizoen van de misdaadserie The Sandhamn Murders? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Lumière mag Filmliefhebber.com ter ere van de DVD release een DVD onder de deelnemers verloten. The Sandhamn Murders is vanaf 15 mei verkrijgbaar op DVD. Je hebt tot en met 9 juni de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over The Sandhamn Murders – Seizoen 3
Lumière brengt de derde reeks van The Sandhamn Murders 15 mei uit op DVD en lumiereseries.com. Alexandra Rapaport en Jakob Cedergren spelen de hoofdrollen in de populaire Zweedse misdaadverhalen naar de bestsellers van Viveca Sten.

De wereldwijde bestsellers van Viveca Sten komen tot leven in The Sandhamn Murders, een mix van Scandinavische crime en de prachtige landschappen van de archipel bij Stockholm. De hoofdrollen in de derde, vierdelige reeks – The Price of Power, In the Name of Truth, In the Wrong Company en In Sickness and in Health – zijn wederom voor Alexandra Rapaport als advocaat Nora Linde en Jakob Cedergren als rechercheur Thomas Andreasson .

The Price of Power
De nieuwe zomergasten Carsten en Celia Larsson nodigen alle eilandbewoners uit voor de inwijding van hun nieuwe luxe villa. Niet iedereen kijkt uit naar de party. Het grote bouwproject heeft voor veel woede gezorgd. Carsten krijgt anonieme bedreigingen en de arbeiders wachten nog altijd op hun loon. En dan verschijnt er ook nog eens een ongenode gast. Nora heeft geen problemen met de nieuwkomers. Zij en Jonas verheugen zich op het feestje. Een feestje dat zal eindigen in een catastrofe.

In the name of truth
De eilandbewoners kijken uit naar het jaarlijkse zeilkamp. Niet iedereen heeft het er naar zijn zin. Benjamin voelt zich alleen. Hij wordt gepest door een paar oudere jongens en de leiding heeft niets in de gaten. Bovendien worden de jongens bespied door een onbekende en wordt ’s nachts benzine afgetapt van de boten. Thomas neemt de nachtdienst om meer tijd met zijn gezin te besteden. Nora probeert hem te helpen, maar daaruit trekt Thomas’ vrouw Vera de verkeerde conclusies.

Vanaf 15 mei verkrijgbaar op DVD.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!
Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.