The-Predator_ps_1_jpg_sd-low_©-2018-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-Reserved

The Predator prijsvraag

The-Predator_ps_1_jpg_sd-low_©-2018-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op een Predator statue of vrijkaarten voor de actie/Science Fiction The Predator? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met 20th Century Fox een Predator statue en 3x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. The Predator draait vanaf 13 september in de bioscoop. Je hebt tot en met 22 september de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over The Predator
In deze heruitvinding van Shane Black’s Predator, verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.

Vanaf 13 september in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Deelnemen
Vul het formulier volledig in.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.