The Possession of Hannah Grace prijsvraag (gesloten)

The-Possession-of-Hannah-Grace_ps_1_jpg_sd-low_©2018-CTMG-Inc-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op een DVD van de horrorfilm The Possession of Hannah Grace? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 3x een DVD onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. The Possession of Hannah Grace is vanaf 15 mei verkrijgbaar. Je hebt tot en met 1 juni de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over The Possession of Hannah Grace
Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit. Geregisseerd door Diederik van Rooijen (Penoza, Daglicht). Verder met o.a. Grey Damon, Kirby Johnson, Stana Katic en Gijs Scholten van Aschat.

Vanaf 15 mei verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.