The Maze Runner: The Death Cure prijsvraag (gesloten)

Maze Runner: The Death CureVanaf 25 januari draait het derde deel van The Maze Runner in de bioscoop. The Maze Runner: The Death Cure is de epische finale van een spannend avontuur dat gebaseerd is op de bestseller van James Dashner. Filmliefhebber.com mag in samenwerking met 20th Century Fox 3 fantastische prijzenpakketten weggeven met daarin 2 vrijkaartjes voor de film, een polsband, waterfles en telefoonhoesje! Je hebt tot en met 3 februari de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over The Maze Runner: The Death Cure

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.

Met Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson. Geregisseerd door Wes Ball.

Vanaf 25 januari in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars ontvangen het prijzenpakket binnen 3 werkdagen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie