The Martian winactie (gesloten)

The MartianIn samenwerking met 20th Century Fox mag Filmliefhebber.com 1 Blu-ray Disc van The Martian weggeven. Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Beantwoord de vraag en laat je gegevens achter en dan maak jij kans op deze geweldige film van regisseur Ridley Scott! De winnaar wordt na 22 februari bekendgemaakt.

Wat kan je winnen?

1x Blu-ray Disc van The Martian.

Over The Martian

Tijdens een bemande missie naar Mars wordt Mark Watney (Matt Damon), nadat een storm hem vermoedelijk het leven heeft gekost, achtergelaten door zijn crew. Watney overleeft echter de storm en moet nu in leven zien te blijven met het beetje voorraad dat nog aanwezig is en zijn biologiekennis. Hij probeert contact te leggen met NASA in de hoop dat zij een bijna onmogelijke reddingsactie op touw kunnen zetten. Ondertussen worstelt Watney met zichzelf en de eenzaamheid op de planeet. The Martian is wederom een geweldig avontuur van Ridley Scott.

De cast van THE MARTIAN bestaat zeker niet uit de minste namen. Hoofdrolspeler en de alom populaire Matt Damon (Good Will Hunting, Oceans Eleven, Invictus) vertolkt de rol van NASA-astronaut Mark Watney op humoristische, maar ook uiterst serieuze wijze. Golden Globe-winnaar Jessica Chastain (Interstellar, Salomé) speelt commandant Melissa Lewis die verantwoordelijk is voor de missie naar Mars. Kate Mara (House of Cards, Fantastic Four) als Beth Johanssen en Chiwetel Ejifor (12 Years a Slave, Salt, American Gangster) als Venkat Kapoor zijn ook onderdeel van de bemanning. Kristen Wiig (Bridemaids, The Secret Life of Walter Mitty) speelt Annie Montrose, PR-woordvoerder van de NASA.

The Martian is vanaf 3 februari verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 3D Blu-ray Disc. Nu al digitaal te zien via Video On Demand!

Trailer

 

Winnaar

N.Alhosni

 

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie