The Magnificent Seven

The Magnificent Seven prijsvraag (gesloten)

Vanaf aanstaande donderdag 22 september draait de door Antoine Fuqua geregisseerde western The Magnificent Seven in de bioscoop! En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakketten weggeven! Hoe maak je kans op deze prijzen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 1 oktober bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

Django Unchained DVDThe Equalizer DVD
2x pakket met de DVD’s Django Unchained en The Equalizer.

Waar gaat The Magnificent Seven over?

Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). De wanhopige inwoners huren outlaws, bounty hunters, gokkers en huurlingen in, zeven strijdlustige mannen om hen te beschermen: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) en Red Harvest (Martin Sensmeier). Deze magnificent seven bereiden zich voor op de gewelddadige confrontatie waarbij er meer dan alleen maar geld op het spel staat.

Vanaf 22 september in de bioscoop.
http://www.magnificentsevenfilm.nl

The Magnificent Seven trailer

Spelregels

  • Deelname is gratis voor bezoekers uit Nederland en België.
  • Maximaal 1 deelname per huishouden.
  • Alle gegevens zijn verplicht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Filmliefhebber.com heeft het recht om bezoekers te diskwalificeren of toegang tot de website te ontnemen indien er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Winnaars

Eline Kreuse
Sylvia Helmer

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

 DVD algemeen

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

2 gedachten over “The Magnificent Seven prijsvraag (gesloten)

Geef een reactie