The Lawyer prijsvraag (gesloten)

The-Lawyer_DVD_2DWil jij kans maken op een DVD van de spannende serie The Lawyer? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Lumière mag Filmliefhebber.com ter ere van de DVD release een exemplaar onder de deelnemers verloten. The Lawyer is vanaf 8 juni verkrijgbaar op DVD. Je hebt tot en met 30 juni de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over The Lawyer
Lumière brengt The Lawyer vrijdag 8 juni uit op DVD. Alexander Karim en Malin Buska spelen de hoofdrollen in de nieuwe, tiendelige Zweeds-Deense thrillerserie van de makers van The Bridge, Easy Money en Sebastian Bergman. Voor een streamer en/of acties kunt u contact opnemen met Sophie de Haas, t: 020 612 7000, e: sophie@publicy.nl.

The Lawyer is een actierijke, strakke en slimme thrillerserie die zich afspeelt in het Zweedse Malmö en Deense Kopenhagen. Hoofdpersoon is de jonge, veelbelovende advocaat Frank Nordling. Wanneer hij achter de waarheid komt over de dood van zijn ouders, stort zijn wereld langzaam in. Als kinderen zagen Frank en zijn zusje Sara hoe hun vader en moeder stierven nadat een bom in hun auto explodeerde. Nu ontdekt Frank dat ze zijn vermoord door Thomas Waldman, een van de topstukken in Kopenhagens onderwereld. Om zijn ouders te wreken infiltreert Frank in Waldmans organisatie en wordt hij zijn persoonlijke advocaat en vertrouwensman. Om zijn geliefden niet in gevaar brengen, is hij gedwongen de schijn op te houden en de onderwereldspelletjes mee te spelen. Maar kan hij die druk aan? Is het de prijs wel waard? En wie houdt uiteindelijk wie voor de gek?

Vanaf 8 juni verkrijgbaar.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!