The-Invisible-Man_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2020-Universal-Pictures-International

The Invisible Man prijsvraag (gesloten)

The-Invisible-Man_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2020-Universal-Pictures-InternationalWil jij kans maken op een DVD of een Blu-ray Disc van de spannende horrorfilm The Invisible Man? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Want Filmliefhebber.com mag een DVD en een Blu-ray Disc onder de deelnemers verloten. Lees de spelregels door voordat je meedoet. The Invisible Man is vanaf 15 juli verkrijgbaar. Je hebt tot en met 25 juli de tijd om mee te doen.

Over The Invisible Man

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden. Verder met o.a. Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Harriet Dyer, (The InBetween), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Storm Reid (Euphoria). Van producent Jason Blum (Get Out, Split) namens Blumhouse Productions. THE INVISIBLE MAN is geschreven, geregisseerd en mede-geproduceerd door Leigh Whannell, één van de oorspronkelijke bedenkers van de Saw-franchise, die recentelijk ook nog Upgrade en Insidious: Chapter 3 geregisseerd heeft.

The Invisible Man is nu al te huur en vanaf 15 juli verkrijgbaar op DVD en (4K UHD) Blu-ray Disc.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Volg & Like

Mis geen prijsvraag! Volg Filmliefhebber.com op Facebook, Twitter en Instagram en schrijf je in voor de updates per e-mail!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.