The Heavy Water War winactie (gesloten)

 

The Heavy Water WarHeb jij de kijkcijferhit uit Noorwegen al gezien? Dan heb je nu een kans om het eerste deel te zien van deze epische serie. In samenwerking met Lumière Home Entertainment mag Filmliefhebber.com 1x een DVD en 1x een Blu-ray weggeven. Geef hieronder aan waarom je de DVD of Blu-ray wil winnen en wie weet ontvang jij binnenkort persoonlijk bericht!

Waar gaat The Heavy Water War over
1933. De Duitse Nobelprijswinnaar in de Natuurkunde, Werner Heisenberg, wordt gevraagd voor Hitlers geheime kernwapenprogramma. Voor het ontwikkelen van een atoombom heeft Heisenberg zwaar water nodig, een zeldzame stof die enkel in Noorwegen wordt geproduceerd. De Duitse interesse in zwaar water wekt argwaan op bij de geallieerden, die er alles aan doen om het kernwapenproject te saboteren.

Gebaseerd op een van de meest succesvolle sabotageverhalen uit de Tweede Wereldoorlog, schetst deze meeslepende vertelling in schitterende Noorse winterlandschappen de persoonlijke dilemma’s en de bloedstollende risico’s die het Noorse en Britse verzet moesten overwinnen om de toekomst van de Europese democratie veilig te stellen.

Geregisseerd door Per-Olav Sørensen (Halvbroren). Met Espen Klouman-Høiner (Mammon), Christoph Bach (Tatort, Shirley: Visions of Reality), Anna Friel (Good People, Limitless, Pushing Daisies), Pip Torrens (Pride & Prejudice, My Week with Marilyn) en Rolf Kristian Larsen (Lillyhammer).

Deelnemen

De winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier voor nog meer winacties!