The Guernsey Literaty Society prijsvraag (gesloten)

The-Guernsey-Literary-Society_ps_1_jpg_sd-low_©-STUDIOCANAL-S-AWil jij kans maken op twee vrijkaarten en de filmeditie van het boek The Guernsey Literaty Society? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Independent Films mag Filmliefhebber.com ter ere van de bioscoop release 3 prijzenpakketten onder de deelnemers verloten. The Guernsey Literaty Society draait vanaf 26 april in de bioscoop. Je hebt tot en met 5 mei de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over The Guernsey Literaty Society

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet’s groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

Vanaf 26 april in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben een e-mail ontvangen en krijgen de pakketten zo snel mogelijk toegestuurd.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie