The Finest Hours winactie (gesloten)

The Finest HoursIn samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mag Filmliefhebber.com 2 vrijkaartjes voor de heroïsche thriller The Finest Hours weggeven! Wil jij kans maken op deze prijs? Geef dan het antwoord op de vraag, laat je gegevens achter en misschien ontvang jij na 1 februari persoonlijk bericht.

Over The Finest Hours

The Finest Hours, een heroïsche thriller vol actie, is het ongelooflijke ware verhaal van de grootste redding op zee in de geschiedenis van de Amerikaanse Kustwacht.

Op 18 februari 1952 wordt de Oostkust van de Verenigde Staten getroffen door een van de zwaarste stormen ooit. Met dodelijk geweld laat de storm een spoor van verwoesting achter. De SS Pendleton, een T2-olietanker die onderweg is naar Boston, wordt zwaar getroffen. Het schip breekt letterlijk doormidden en 30 bemanningsleden zitten als ratten in de val. Als hoogste in rang realiseert Ray Sybert (Casey Affleck) zich al snel dat hij de leiding moet nemen over de doodsbange bemanning. Ze zullen alles op alles moeten zetten om de zwaarste storm die ooit de Oostkust teisterde, te overleven.

Intussen komt het noodbericht binnen bij het Amerikaanse Kustwachtstation in Chatham, Massachusetts. Officier Daniel Cluff (Eric Bana) geeft het bevel tot een gewaagde operatie om de mannen te redden. Ondanks hun uiterst geringe kansen varen vier mannen uit, onder leiding van commandant van de Kustwacht Bernie Webber (Chris Pine). In een houten reddingsboot met een slecht uitgeruste motor en nauwelijks tot geen navigatie, moeten ze de ijskoude, 20 meter hoge golven en de orkaankrachten trotseren.

The Finest Hours is het ware verhaal over de grootste redding op zee in de geschiedenis van de Amerikaanse Kustwacht en draait vanaf 28 januari 2016 in 3D en IMAX 3D in de Nederlandse bioscopen.

www.disney.nl

Trailer

De winnaar

Rene

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!