The Bridges of Madison County prijsvraag (gesloten)

Bob BronshoffVan 2 juni tot en met 26 juni is The Bridges of Madison County exclusief te zien in theater Het Zonnehuis in Amsterdam en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met OpusOne 2 vrijkaartjes weggeven. Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Na 23 april wordt de winnaar bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2 vrijkaartjes voor de productie The Bridges of Madison County.

The Bridges of Madison County

Misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit, is nu een onweerstaanbare zomermusical. Vanaf 2 juni 2017 is de Broadway-musical The Bridges of Madison County voor het eerst te zien in Nederland. Deze met Tony Awards bekroonde productie van Jason Robert Brown (The Last Five Years) is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én de film met Clint Eastwood en Meryl Streep. Het verhaal vertelt over de korte maar hevige romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de ongebonden fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop.

Naast René van Kooten en Lone van Roosendaal completeren Annick Boer (Kanniewaarzijn, WarHorse en Finding Dory), Bas Heerkens (Billy Elliot, ANNE en GTST), Marieke Goemans en Jeroen C. Molenaar de cast. Annick Boer neemt maar liefst vijf rollen voor haar rekening: Marsha, Marian, Chiara, Ginny en jaarmarkt zangeres. Bas Heerkens speelt Richard (de man van Francesca) en Jeroen C. Molenaar en Marieke Goemans (beiden Fontys Conservatorium-student) spelen zoon Michael en dochter Carolyn.

The Bridges of Madison County is de opvolger van Kiss of the Spider Woman en Sweeney Todd, die de afgelopen zomers met veel succes in Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord te zien waren.

Het script is van Pulitzer Prize winnaar Marcia Norman (The Secret Garden, The Color Purple). Componist Jason Robert Brown wordt gezien als belangrijkste musicalvernieuwer van de afgelopen tien jaar. De regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten, kijk op www.bridgesmusical.nl.

Winnaar

Marc Jonkers


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Foto credits: Bob Bronshoff

Advertentie