Terminator 2; Judgment Day 3D prijsvraag (gesloten)

Terminator 2; Judgment Day
Vanaf 24 augustus draait de spectaculaire actiefilm Terminator 2; Judgment Day in de bioscoop. In 3D! Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Searchers 2 vrijkaarten weggeven! Geef antwoord op de onderstaande vraag en laat jouw gegevens achter! Je hebt tot en met 26 augustus de tijd om mee te doen.

Wat kun je winnen?

Terminator 2; Judgment Day

2 vrijkaarten Terminator 2; Judgment Day.

Waar gaat Terminator 2; Judgment Day over?

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten…

James Cameron herwerkte Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesvolste sequels aller tijden.

Terminator 2; Judgment Day 3D draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

Terminator 2; Judgment Day 3D trailer

Winnaars

Edine van den Ende
Jarno Breedt
Marcel Mulderij


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie