Teen_Spirit_Poster

Teen Spirit prijsvraag (gesloten)

Teen_Spirit_PosterWil jij kans maken op een DVD of Blu-ray Disc van het muzikale drama Teen Spirit? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Searchers een DVD en Blu-ray Disc onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Teen Spirit is vanaf 13 november verkrijgbaar. Je hebt tot en met 30 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Teen Spirit
De 17-jarige Violet (Elle Fanning) droomt van een leven als popster om haar saaie leventje op het Isle of Wight te ontvluchten. Wanneer op een dag de zangwedstrijd “Teen Spirit” voorbij komt, lijkt haar droom om een ster te worden misschien wel mogelijk. Zeker omdat ze wordt bijgestaan door haar mentor en voormalig operazanger Vlad. Maar gaandeweg ontdekt Violet dat de weg naar succes niet zonder valkuilen verloopt en moet ze haar eigen onzekerheden overwinnen.

Teen Spirit is vanaf 13 november verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was The Neon Demon.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.