T2: Trainspotting prijsvraag (gesloten)

T2 TrainspottingVanaf 16 februari zijn Renton (Ewan McGregor), Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Johnny Lee Miller) en Begbei (Robert Carlyle) terug in T2: Trainspotting! Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakketten met 2 vrijkaartjes en een T-shirt weggeven! Wat moet je doen om deze geweldige prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 26 februari bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2 prijzenpakketten met 2 vrijkaarten voor T2: Trainspotting en een T-shirt.

Waar gaat T2: Trainspotting over?

Eerst was er een kans…… Daarna kwam verraad.
Twintig jaren zijn verstreken. Er is veel veranderd maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Mark Renton (Ewan McGregor) keert terug naar de enige plek die hij zijn thuis kan noemen. Daar wachten ze op hem: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), en Begbie (Robert Carlyle). Andere oude vrienden duiken ook op: leed, verlies, plezier, wraak, haat, vriendschap, liefde, verlangen, angst, spijt, diacetylmorfine, zelfverwaarlozing en levensgevaar, allemaal staan ze klaar om hem te verwelkomen, klaar om mee te feesten.

Geregisserd door Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, Steve Jobs)

T2: Trainspotting draait vanaf 16 februari in de bioscoop.

Trailer T2: Trainspotting

Winnaars

Anna Wienen
Marianna Moorlag


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

1 thought to “T2: Trainspotting prijsvraag (gesloten)”

  1. Hoe vaak ik de boeken van Irvine Welsh ook lees, ze blijven geweldig, met Trainspotting natuurlijk op nummer 1. Ik wacht al jaren op de verfilming van het boek Porno (T2) en nu is het eindelijk zover. Ik wil de film heel graag in de bioscoop gaan zien, maar zo’n t-shirt is helemaal tof!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.