Sweet Thing prijsvraag

Vanaf 22 oktober draait het indrukwekkende drama Sweet Thing in de bioscoop en Filmliefhebber.com mag in samenwerking met De Filmfreak 2 vrijkaartjes voor de film verloten. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op deze mooie prijs. Je hebt tot en met 31 oktober de tijd om mee te doen. Lees ook de spelregels door voordat je meedoet.

Over Sweet Thing

Billie (15) en haar broertje Nico (11) wonen bij hun vader Adam in een geïmproviseerd idyllisch bestaan. Maar telkens als Adam toegeeft aan de verleiding van de alcohol, maakt geborgenheid plaats voor een delirium van tranen en schuld. Hun excentrieke moeder is er al jaren vandoor en heeft een toxische relatie met Beaux, eveneens een drinker, maar van een ander soort. Als Adam gedwongen in de rehab verdwijnt, nemen Billy en Nico de benen met hun nieuwe vriend Malik, ook een emotionele wees, op zoek naar zijn vader die in Florida zou wonen. De tocht van de drie wordt een magische ervaring met ups en downs, gedragen door de hoop en veerkracht van de jeugd. Sundance winnaar en indy-icon Alexandre Rockwell brengt met SWEET THING een tegendraads maar warm drama dat op het festival van Berlijn bekroond werd met de Kristallen beer.

Vanaf 22 oktober in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

Vul het formulier in en maak kans op 2 vrijkaarten voor het drama Sweet Thing. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Volg & Like

Wil jij geen prijsvraag missen? Volg Filmliefhebber.com op FacebookInstagram en Twitter.

Sweet Thing

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.