Suicide Squad prijsvraag (gesloten)

Suicide SquadGruwelijke misdadigers, geavanceerde wapens en een strijd tegen een onoverwinnelijke vijand. Vanaf 4 augustus zien we de besloten groep Suicide Squad – een film waar filmliefhebbers naar uitkijken – in actie in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Warner Bros. 3 prijzenpakketten weggeven met een tattoo set en vrijkaarten voor de film! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 14 augustus bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3x 2 vrijkaarten en een tattoo set.

Over Suicide Squad

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen super schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

SUICIDE SQUAD is geschreven en geregisseerd door David Ayer (Fury, End of Watch) en gebasseerd op de bekende DC Comics personages. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness), Oscar®winnaar Jared Leto (Dallas Buyers Club), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus), Joel Kinnaman (Run All Night, The Killing), Cara Delevingne (Anna Karenina, Paper Towns) en Oscar®genomineerde Viola Davis (The Help, Doubt). De film is geproduceerd door Charles Roven en Richard Suckle, met Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson en Geoff Johns als uitvoerende producenten.

SUICIDE SQUAD is vanaf 4 augustus te zien in de bioscoop.

www.suicidesquad.nl
#SuicideSquad

Winnaars

Claudie Buurman
Ilse Brinkhuis
Kevin Hoogstraten


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!