Suicide Squad prijsvraag (gesloten)

Suicide SquadWarner Bros. Home Entertainment presenteert op 3 december de Blu-ray en DVD release van Suicide Squad, de op bekende DC Comics personages gebaseerde actiefilm van David Ayer (Fury, End of Watch). Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment 2 prijzenpakketten met een Blu-ray Disc van de film, een tattoo sheet en een T-shirt weggeven! Wat moet je doen om deze geweldige prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 17 december bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2 prijzenpakketten met ee Suicide Squad Blu-ray Disc, een tattoo sheet en een T-shirt!

Waar gaat Suicide Squad over?

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

De Amerikaanse inlichtingenofficier Amanda Waller (Viola Davis) heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Suicide Squad is geschreven en geregisseerd door David Ayer en geproduceerd door Charles Roven en Richard Suckle, met Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson en Geoff Johns als uitvoerende producenten. De soundtrack van Suicide Squad werd wereldwijd warm onthaald.

Suicide Squad is vanaf 3 december verkrijgbaar op Blu-ray, 3D Blu-ray en DVD. Vanaf 18 november digitaal te verkrijgen via iTunes.

Trailer Suicide Squad

Winnaars

Jacqueline Moersch
Marcel Jansen


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie