Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker prijsvraag (gesloten)

Star Wars: The Rise of SkywalkerWil jij kans maken op vrijkaarten voor Star Wars: The Rise of Skywalker? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux 2x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december in de bioscoop. Je hebt tot en met 21 december de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Star Wars: The Rise of Skywalker
Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen. Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kan niet meer meedoen. Het goede antwoord; Darth Sidious.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.