Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker prijsvraag (gesloten)

Star Wars: The Rise of SkywalkerWil jij kans maken op een Blu-ray Disc van Star Wars: The Rise of Skywalker? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux een Blu-ray Disc van Star Wars: The Rise of Skywalker onder de deelnemers verloten. Lees de spelregels door voordat je meedoet. Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 5 juni verkrijgbaar en je hebt tot en met 20 juni de tijd om mee te doen.

Over Star Wars: The Rise of Skywalker

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen. Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Star Wars: The Rise of Skywalker is nu te huur en te koop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.

Door deel te nemen ga je akkoord dat jouw NAW-gegevens bij winst eenmalig aan Disney zullen worden verstrekt. In verband met de voorzorgsmaatregelen in het kader van de COVID-19 pandemie is het nog niet duidelijk wanneer de film kan worden verstuurd.


Volg & Like

Mis geen prijsvraag! Volg Filmliefhebber.com op Facebook, Twitter en Instagram en schrijf je in voor de updates per e-mail!

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.