Star Wars: The Force Awakens winactie (gesloten)

Star Wars Episode VII The Force AwakensIn samenwerking met The A Factor Shop mag Filmliefhebber.com een te gek Star Wars: The Force Awakens prijzenpakket weggeven. In dit pakket vind je een Star Wars: The Force Awakens T-shirt, een Han Solo keukenschort en een mok met het logo van de rebellen! Wil jij kans maken op deze prijs? Geef antwoord op de vraag hieronder en misschien ontvang jij na 28 December persoonlijk bericht dat jij de winnaar bent!

TAF Logo martoni-03_nl

Over The A Factor Shop

The A Factor Shop is dé specialist op het gebied van verkoop van officieel gelicenseerde T-shirts en accessoires van Star Wars, Marvel, DC, Doctor Who, The Bing Bang Theory en The Walking Dead! Of je nu op zoek bent naar een geweldig T-shirt van je favoriete superheld, een muts van je favoriete film of een sleutelhanger van je favoriete filmpersonage. Dan ben je bij The A Factor Shop aan het juiste adres. Bestel online, betaal veilig met iDeal en bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verstuurd. En waar de A in The A Factor Shop voor staat? Voor awesomeness, want alles wat ze verkopen vinden ze AWESOME!

Wat kan je winnen?

Een Star Wars Episode VII The Force Awakens prijzenpakket met daarin een Star Wars: The Force Awakens T-shirt, een Han Solo keukenschort en een Star Wars mok!

De winnaar:
Lauren Brugman

Over Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens is het nieuwste deel in de franchise dat vanaf 16 December in de bioscoop draait. De film is geregisseerd door J.J. Abrams. Harrison Ford, Mark Hamill en Carrie Fisher keren terug als Han Solo, Luke Skywalker en Princess Leia. Nieuwkomers zijn Adam Driver als de duistere Kylo Ren, Daisy Ridley als Rey en John Boyega als Finn.

Vergeet niet om de Facebook pagina van The A Factor shop te liken!
Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!