Star Wars Episode IX

Star Wars Episode IX (2019) recensie – 1 april grap

Als filmliefhebber en eigenaar van een blog heb je soms leuke voordeeltjes. Zo mocht ik onlangs de vroege screening van de nog te verschijnen Star Wars-film Episode IX bijwonen! Als fan van de franchise was ik enorm nieuwsgierig naar het slot van de Skywalker-saga, maar ook of de terugkerende regisseur J.J. Abrams het teleurstellende Star Wars Episode VIII The Last Jedi kan doen vergeten. In deze spoiler vrije recensie vertel ik je daar meer over.

1 april

Mijn welgemeende excuses. Hoewel het absoluut waar is dat ik soms films eerder te zien krijg dan de officiële releasedatum is dat nu helaas niet het geval. Het laatste en zelfs nog titelloze deel in de Star Wars-saga verschijnt pas op 18 december in de bioscoop. Je bent dus beetgenomen, want het is 1 April vandaag! Sorry dat ik je wellicht blij heb gemaakt met niets. Om de pijn dan ook iets te verzachten verloot ik een cadeaukaart van Bol.com met een waarde van € 10,- onder de gedupeerden. Laat hieronder je gegevens achter en vertel mij of je bent beetgenomen.

Deelnemen

Je kan niet meer deelnemen aan de loting.

Star Wars Episode IX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.