Star Trek Beyond prijsvraag (gesloten)

Star Trek BeyondStar Trek Beyond is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6). De Science Fiction film draait vanaf 21 juli in de Nederlandse bioscopen, in 3D en IMAX 3D. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakketten met vrijkaarten voor de film en een Star Trek Beyond cap verloten! Hoe maak je kans op deze prijzen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 31 juli bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2x 2 vrijkaarten voor de film en 2x een Star Trek Beyond cap.

Over Star Trek Beyond

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Kapitein Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm Star Trek Beyond. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

Met o.a. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho, Idris Elba en Sofia Boutella.

Star Trek Beyond draait vanaf 21 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.startrek-defim.nl
www.facebook.com/StarTrekNL
#GoBeyond

Trailer

Winnaars

Axel Karsdorp
Dennis van Hal


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie