Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming prijsvraag (gesloten)

Spider-Man: HomecomingOp 15 november verschijnt de spectaculaire superheldenfilm Spider-Man: Homecoming op DVD, Blu-ray Disc en 3D Blu-ray Disc. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 3 Blu-ray Discs weggeven! Je hebt tot en met 30 november de tijd om mee te doen. De winnaars worden bekendgemaakt op de website.

Over Spider-Man: Homecoming

Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), die zijn sensationele debuut heeft gemaakt in Captain America: Civil War, ontdekt zijn identiteit als webslingerende superheld. Na het avontuur met de Avengers komt Peter weer thuis waar hij bij zijn tante May (Marisa Tomei) inwoont, onder het wakend oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter probeert weer in de normale routine te komen – afgeleid door zijn wens om meer te willen zijn dan je vriendelijke buurt Spider-Man – maar als de Gier (Michael Keaton) als een nieuwe schurk opduikt komt alles waar Peter van houdt in gevaar.

Vanaf 15 november verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 3D Blu-ray Disc. Vanaf 8 november digitaal verkrijgbaar.

Deelnemen

De prijsvraag is afgesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.