Spider-Man_-Far-From-Home_ps_1_jpg_sd-low_©2019-CTMG-Inc-All-rights-reserved

Spider-Man: Far From Home prijsvraag (gesloten)

Spider-Man_-Far-From-Home_ps_1_jpg_sd-low_©2019-CTMG-Inc-All-rights-reservedWil jij kans maken op vrijkaarten voor de nieuwe Marvel superhelden film Spider-Man: Far From Home? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag 3x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Spider-Man: Far From Home draait vanaf 4 juli in de bioscoop. Je hebt tot en met 13 juli de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Spider-Man: Far From Home
Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame moet Spider-Man meteen weer de strijd aan gaan met nieuwe vijanden in een wereld die voorgoed veranderd is. Met o.a. Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei en Jake Gyllenhaal.

Vanaf 4 juli in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.